منوها

چرا خودروسازان با وجود زیان دهی به تولیدات خود ادامه می دهند؟

232
(4/1)
چرا خودروسازان با وجود زیان دهی به تولیدات خود ادامه می دهند؟

چرا خودروسازان با وجود زیان دهی به تولیدات خود ادامه می دهند؟

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور عنوان کرد:کمبود نقدینگی قطعه سازان و عدم تامین به موقع قطعات موجب دپو بیش از 100 هزار دستگاه خودرو ناقص در کف کارخانه خودروسازان شده است.

محمد رضا نجفی منش در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو بیان کرد: متاسفانه قطعه سازان به دلیل عدم تامین نقدینگی قادر به تامین به موقع قطعات نبودند و عدم تامین یکی و دو قطعه موجب دپو بیش از 100 هزار دستگاه خودرو ناقص در کف کارخانجات خودروسازان شده است.

وی درباره نوع قطعاتی که موجب ایجاد پدیده خودروهای ناقص شده است، گفت: بیشترین مشکل در زمینه تولید قطعات الکترونیک بوده است که تولید این نوع قطعات در سطح دنیا نیز با چالش مواجه است.

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور در پاسخ به این سوال که چرا خودروسازان در شرایط زیان ده نیز به تولیدات خود ادامه می دهند، گفت: با توجه به انتخاب مدیران دو خودروساز بزرگ کشور توسط دولت این خودروسازان موظف به افزایش آمار تولید خود حتی در شرایط زیان ده هستند و این موضوع موجب شده تولید هر خودرو برای خودروساز بین 40 تا 60 میلیون بسته به نوع خودرو با زیان همراه باشد. از طرف دیگر تولید همراه با زیان کمبود نقدینگی را برای خودروساز به همراه داشته و به همین دلیل توان پرداخت مطالبات قطعه سازان را نیز ندارند. در نتیجه قطعه ساز نیز به دلیل عدم تامین سرمایه در گردش خود قادر به تامین مواد اولیه و تولید قطعه نخواهد بود و برای ترخیص قطعات وارداتی از گمرک نیز با مشکلاتی مواجه است. بنابراین اگر به پدیده خودروهای ناقص همه جانبه نگاه کنیم این مشکل رفع خواهد شد.

نجفی منش درباره میزان بدهی خودروسازان به زنجیره تامین تشریح کرد: در حال حاضر بر اساس برآوردهای انجام شده میزان بدهی خودروسازان به زنجیره تامین 65 هزار میلیارد تومان است که 25 هزار میلیارد تومان آن از طریق اوراق گام و خرید دین تعیین تکلیف شده است. از این 40 هزار میلیارد تومان باقی مانده 10 هزار میلیارد تومان بدهی های معوقه است که بیش از 120 روز به طول انجامیده و با پرداخت های ناچیز خودروسازان هر روز بر میزان آن افزوده می شود. این در حالی است که قطعه ساز خرید مواد اولیه موردنیاز خود را به صورت نقدی انجام می دهد و به همین دلیل تحمل این قضیه برای قطعه سازان به شدت دشوار شده است.

رییس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور در پایان با اشاره به اینکه قطعه سازان با تولید همراه با شکنجه به فعالیت خود ادامه می دهند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر قطعه سازان با هر گونه مشکلی که در عالم بشریت وجود دارد در حال تولید هستند. لذا در چنین شرایطی حذف قیمت گذاری دستوری و خصوصی سازی صنعت خودرو دو تصمیم بزرگ است که باید هر چه سریع تر در مورد این صنعت اعمال شود.



منابع

نظرات کاربران
ثبت نظر جدید
نظر خود را در مورد این محتوا در این قسمت بنویسید
مرجع فروش قطعات خودرو

فروشگاه قطعات یدکی اتوکلاب در آستانه شروع به کار وب سایت خود پس از سالها تجربه در بازار قطعات یدکی خودرو با ارائه خدمات فروش آنلاین لوازم یدکی تلاش کرده است هر چه بیشتر نسبت به رفاه حال شما مشتریان عزیز گام بردارد ، سرعت در ارسال، پشتیبانی متعهدانه ، تنوع در محصولات و قیمت ، از اهداف اصلی فروشگاه آنلاین اتوکلاب هستند .

آدرس: تهران، بازار، خیابان امیر کبیر ،نرسیده به تقاطع ملت پاساژ سپهر طبقه دوم پلاک F221

image.name

تمامی حقوق این وبسایت برای فروشگاه اتوکلاب محفوظ است
Copyright 2020 - 2024, AutoPartClub. All rights reserved